sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Un par fabulous dimineata. Care este secretul?

As putea spune secretele, chiar. Am gasit niste trucuri care ne ajuta sa avem un par minunat inca de dimineata. Vi le impartasesc si voua.

1. FOLOSEȘTE ACCESORII DE PĂR DIN PLASTIC

Dacă vrei să îți aduni cumva părul în timpul somnului, de exemplu să îți prinzi bretonul, folosește doar agrafe din plastic. Evită accesoriile metalice, pentru că acestea rup foarte repede firul de păr în timp ce dormi.


2. FOLOSEȘTE LOȚIUNEA DE CORP

Câteva picături de loțiune de corp pot hidrata suficient podoaba capilară în timpul somnului. Pune câteva picături de loțiune de corp în palme și întinde-le delicat pe toată lungimea părului, insistând mai mult la vârfuri. La final, piaptănă bine părul și te poți culca liniștită.3. FOLOSEȘTE ULEIUL DE COCOS

Pentru o aranjare rapidă, aplică ulei de cocos pe vârfuri: acesta previne electrizarea părului și face firul de păr foarte strălucitor. Importatant: folosește o cantitate mică de ulei de cocos și aplică-l doar pe firul de păr, nu și la rădăcină. Vei folosi o cantitate mai mare de ulei de cocos când îți vei prepara mască de hidratare.


Dacă mai știți și voi alte trucuri, ca să scăpăm mai ușor de chinul aranjatului de dimineață, vă invit să le împărtășiți cu noi în comentarii dand click pe acest articol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu