miercuri, 15 februarie 2017

Cauzele care duc la căderea părului

Factorii care influenţează căderea părului sunt variaţi. Stresul emotional, o alimentaţie nesănătoasă sau suprasolicitarea sunt motivele reale ce duc la îmbolnăvirea noastră. Părul este afectat, iar afecţiunile ce stau ’’ascunse’’ sunt şi ele multiple şi chiar îngrijorătoare.


În acest articol vă prezint câteva cauze ce duc la căderea părului.
1.Vopsirea părului/întinderea lui - firele pot cădea din rădăcină ca urmare a traumatizării scalpului cu solutii chimice, sau se pot rupe. O alta cauza ar fi strângerea părului strâns într-o coadă Tensiunea care se aplică prin această metodă asupra scalpului duce la deteriorarea foliculilor şi la cădrea firelor de păr.

2. Intervenţii chirurgicale solicitante – chiar şi naşterea unui copil poate duce la căderea părului. În aceste cazuri, de cele mai multe ori, după trecerea evenimentului părul se regenerează și firele pierdute se redobândesc.

3. Medicamentele – au efecte secundare asupra părului și sunt din ce în ce mai multe medicamente care înainte de a fi administrate, ar trebui să fie prescrise de medicul specialist. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu