vineri, 13 mai 2016

Mască cu ulei de cocos pentru părul creţ


Ai părul creţ? Atunci cu siguranţă depui destul de mult efort pentru îngrijirea lui şi te enervezi atunci când nu stă bine. M-am gândit ca articolul de astăzi să fie despre îngrijirea părului creţ şi despre o mască foarte bună cu ulei de cocos pe care o poţi aplica pentru a îl menţine hidratat tot timpul.

Pentru a avea bucle bine definite trebuie să te speli o dată la 2-3 zile şi să foloseşti un balsam hidratant. Utilizează un pieptene cu dinţii rari pentru a descurca părul, dar doar dacă este umed. 
Probabil ştii deja acest lucru.  

Aplică o mască de păr o dată pe săptămână, deoarece părul creţ are nevoie de o hidratare mai puternică şi foloseşte produse cosmetice speciale pentru părul creţ. Lasă părul să se usuce natural şi evită pe cât posibil să foloseşti foehnul sau placa de îndreptat părul.

Pentru masca de păr cu ulei de cocos ai nevoie de 30 de mililitri ulei de cocos şi 10 picături de ulei de mentă, pe care le amesteci bine într-un bol. Se aplică masca pe scalp prin masaj şi apoi pe tot părul şi se lasă să acţioneze 15-20 minute. Preferabil cu părul strâns sub o casă de duş pentru mai multă hidratare. Apoi te speli bine cu şampon şi aplici balsam.

Mai multe sfaturi şi tratamente pentru părul creţ, puteţi găsi în articolul de aici.

V-am pupat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu