miercuri, 18 noiembrie 2015

Uleiul de argan – un aliat de încredere pentru frumusețea părului

Originar din Maroc, obținut din semințele arborelui de argan (Argania spinosa), uleiul deargan este un remediu natural ce redă vigoare părului uscat și deteriorat, îl menține sănătos și îl protejează de acțiunile nocive ale factorilor din mediul extern (poluare, razele solare, clorul din apă, vânt etc.). Numit și ”lichidul de aur”, uleiul de argan conține numeroși acizi grași esențiali (acid oleic, acid alfa-linoleic, acid palmitic, acid linoleic) și nesaturați (omega-3 și omega-9) ce îți răsfață părul și fac din el un adevărat aliat al frumuseții.

Dacă ai nevoie de un tratament de regenerare și revitalizare a podoabei capilare și a scalpului, încearcă măștile de părnaturale cu ulei de argan. Fie că ai părul deteriorat sau lipsit de volum sau că te confrunți cu problema scalpului uscat ce produce mătreață, acest ulei hrănește pielea capului și dă strălucire părului, făcându-l mătăsos și puternic.

Măștile de păr homemade sunt accesibile fiecărui buzunar așa că îți poți răsfăța oricând părul prin ingrediente ”minune” direct din bucătărie. J


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu