marți, 17 noiembrie 2015

Ingrijire naturala cu ulei de cocos pentru par

Varfuri despicate. Aspect tern. Textura uscata. Multe femei se confrunta cu aceste probleme. Parul nostru are nevoie constanta de ingrijire si de iubire, mai ales daca il expunem la caldura prin folosirea regulata a uscatorului sau a placii de intins parul. Parul trebuie protejat si hidratat mereu pentru a creste sanatos, de aceea o masca de par aplicata periodic ajuta la aceasta protectie.


Exista o multime de produse de ingrijire pentru par in magazine, pentru fiecare tip de scalp, insa mastile de par preparate in casa sunt mult mai eficiente. Se spune ca uleiul de cocos are toate beneficiile din lume stranse la un loc, de aceea il recomand ca ingredient principal in mastile de par. Daca te confrunti cu cele trei probleme mentionate mai sus, probabil folosesti deja astfel de produse. Daca nu, iti recomand cu drag 6 astfel de tratamente pe care sa le prepari acasa. Vezi aici mai multe masti cu ulei de cocos!


Un comentariu:

  1. Eu am o mască de păr preferată despre care am scris pe blog. Este cu ulei de cocos. Sper să vă fie de folos: http://goo.gl/X9ysoi.

    RăspundețiȘtergere