marți, 26 aprilie 2016

Uleiul de argan oferă volum suplimentar părului

La fel ca uleiul de cocos şi cel de ricin, şi uleiul de argan aduce numeroase beneficii părului. Unele dintre cele mai eficiente măști de păr și tratamente homemade conţin ulei de argan. Reţeta pe care vi-o prezint azi este recomandată de o bloggeriţă. Conţine ulei de argan şi iaurt, iar efectele se văd încă de la prima aplicare.

În articolul de aici ea descrie care este modul ei de preparare şi de aplicare. Se pun într-un castron 2-3 linguri de iaurt şi 2-3 picături de ulei de argan. Se amestecă bine şi se aplică pe părul umed, pieptănat înainte bine. Se lasă să acţioneze 15 minute şi se îndepărtează clătind şi şamponând părul bine. 


„Dacă nu este aplicat şi la rădăcină şi dacă masca este îndepărtată după şamponare cu apă multă, uleiul de argan nu îngraşă părul. Este o reţetă foarte simplă şi eficientă, pe care am inclus-o de mult timp în ritualul meu de frumuseţe.”

Pe lângă volumul suplimentar pe care îl oferă părului, uleiul de argan hidratează şi întăreşte firul de păr, ajută la creşterea lui, îl face mai strălucitor şi mai uşor de pieptănat. Eu zic că merită încercat mai ales că vine vara şi părul trebuie să fie sănătos şi puternic pentru a nu fi afectat de razele soarelui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu