luni, 14 martie 2016

Măşti de păr cu ulei de ricin pentru fortificarea şi creşterea părului


Femeile din antichitate foloseau ulei de ricin pentru a avea un păr puternic şi sănătos. Are în compoziţie numeroşi antioxidanţi şi acizi graşi care contribuie la un aspect mai hidratat şi mai fortificat. Îţi recomand următoarele 2 măşti de păr cu ulei de ricin pe care să le incluzi în rutina ta de înfrumuseţare. Aplicate înainte de fiecare spălare, pentru o perioadă mai lungă de timp, acestea vor fortifica şi regenera părul:

- Mască de păr cu ulei de ricin şi miere (2 linguri de ulei de ricin şi 4 linguri de miere) - uleiul de ricin se amestecă bine cu mierea şi se aplică apoi pe păr. Se lasă masca să acţioneze 45 de minute, se şamponează şi se clăteşte părul bine pentru a îndepărta tot uleiul.

- Mască de păr cu ulei de ricin şi banană (o jumătate de ceaşcă de ulei de ricin, o jumătate de banană şi o lingură de miere) - banana se pasează într-un bol până se obţine un piure fin şi se amestecă apoi cu uleiul de ricin şi cu mierea. Se aplică masca rezultată pe părul uscat sau umed şi se masează bine pe tot scalpul. Se lasă să acţioneze jumătate de oră şi se îndepărtează prin şamponare.

Voi ce alte măşti de păr obişnuiţi să preparaţi? :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu