miercuri, 13 ianuarie 2016

Pe scurt despre tunsorile celebre ale anilor 2000

În materie de coafuri, tunsorile anilor 2000 au fost și sunt un amestec între stilurile care s-au purtat în trecut. Moda revine inevitabil la succesele din anii trecuți, devenind mai extravagantă de la sezon la sezon. Fie că vorbim de bucle, de bob sau de tunsoarea pixie, fiecare stilist le-a îmbunătățit după propria imaginație. Rihanna, Katy Perry, Agyness Deyn sau Victoria Beckham au devenit style icons pentru femeile din întreaga lume, care doreau să își schimbe look-ul și copiau imediat noile coafuri.

Până în acest moment cele mai populare stiluri au fost tunsorile scurte, boburile asimetrice, look-ul ombre, părul vopsit în culori tari (verde, turcoaz sau roz) sau stilul granny (părul gri ca de bunică). Nici buclele largi, părul foarte drept sau cocurile clasice nu au fost ocolite de celebrități și reinventate de specialiști.



Îți recomand următorul articol pentru o ”plimbare” prin diversele trenduri ale ultimelor decenii în materie de tunsori. Ție ce stil de păr din ultimii 16 ani ți-a plăcut cel mai mult? :P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu